motto CompletTrad- 3 rase, 7 continente, peste 5100 limbi naturale vorbite in intreaga lume. Noi asiguram comunicarea!

Vă stăm la dispoziţie pentru următoarele servicii:

 • Traducere

  . Facilităm procesul de comunicare din şi în peste 30 limbi, în orice domeniu, atât pentru acte standard (certificate, diplome, etc.) cât şi pentru materiale complexe din domeniul juridic, economic, tehnic, software, medical, etc.
 • Legalizare

  . În cazul în care este necesar, tot noi vă putem facilita legalizarea documentelor dvs. atât în limba străina în care s-a făcut transcrierea cât şi a documentelor sursă. 
 • Supralegalizare

  . Pentru a veni în întâmpinarea clienţilor noştii, facilităm inclusiv supralegalizarea (vizarea şi apostilarea)  documentelor dvs. pentru a le putea folosi cu încredere în ţara care vi le solicită.
 • Interpretariat

  . Atât pentru translaţii în faţa unei autorităţi cât şi în cadrul conferinţelor, evenimentelor sociale sau anumitor prezentări, colaboratorii noştii se vor deplasa la locaţia solicitata de client, fiind in prealabil informaţi despre subiectul pentru care este necesară interpretarea.
 • Complementare.

  La solicitarea clienţilor trimitem produsul final prin intermediul poştei electronice, îl oferim în format electronic (discheta, CD, DVD), îl imprimăm pe hârtie sau îl livram prin intermediul poştei române sau a firmelor de curierat rapid.
 • Diverse

  . Clienţii noştii pot beneficia şi de servicii de scanare, procesare text, tehnoredactare, tipărire, xerox si fax intern sau internaţional.

© Copyright 2007/2008

Complet Trad- traduceri Timisoara

Site realizat de Web Art Design